Relațiile cupluri explicate în mai puțin de 140 de personaje

BDSM: sugestii pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit indivizi – atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte incercare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a descoperi recomandari si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut – ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca alege BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms – Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscut. Nu va faceti griji daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier – acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sugestii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai bine, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, care inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Printre cel mai vital BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti pierdere precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in voga – in special in piele si. In mod firesc, este total aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. In loc de obisnuitul lenjerie intima, BDSM utilizeaza oportunitatea de a manipulati un nou functie si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, internet si, de asemenea, specializate magazine furnizati o masiva optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. de cartier, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da furnizat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta – aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt optim. Daca sunteti un sub, ati puteti pune un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, redus cincizeci la suta posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel in toate diferite alte rol joaca acele utilizare dominanta precum si trimitere, fara risc este intr-adevar esential. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece site-ul web exista amenintarea de actual durere, este intr-adevar vital sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a opri tot simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu in general folositi cu sexul care legat de sex – cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant perfect totusi, deoarece subs ar putea fi in unele cazuri inchis.

Fara mila

BDSM este o distincta practica care solicita o masiva cantitate de incredere in partenerul tau. Acesta este inseamna ca ar trebui fie si are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe al saselea sens si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm– precum si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, tehnica a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. orgasm yourself – indiferent daca ramane in camera de dormit, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere orice loc cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu murmur liniste rezonante, subtire layout si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discretie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: